Har du lyst til å lede Tromsøbadet?

Våren 2019 vil byen ha det beste svømme- og badeanlegget i Arktis. Derfor søker vi nå etter daglig leder for Tromsøbadet KF!

Familiebad

Vi søker etter en person som evner å gjøre Tromsøbadet til noe helt spesielt. Som daglig leder vil du få ansvaret for å bygge organisasjonen som skal drifte anlegget, og du vil ha det totale ansvaret for den daglige driften. 

Søk på stillingen her!

Tromsøbadet blir et framtidsrettet folkebad – midt i hjertet av Tromsøya, og midt i kraftsenteret for den nye idrettsbyen Tromsø. Tromsøbadet blir en møteplass for hele landsdelen hvor opplæring, lek, mosjon, velvære og konkurranser kan foregå side om side i flere topp moderne badeavdelinger. 

Åpning er satt til 2019 med perioden januar-april 2019 som overtakelsesperiode/prøvedrift.
 
Vi søker personer med følgende kvalifikasjoner: 

Vi kan tilby: 

Personlig egnethet vil bli vektlagt. 

Frist: 4. januar 2018.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste, selv om søkeren har bedt om å unntas offentligheten. Dette blir du i så fall varslet om. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale med vår rådgiver hos Adecco Select ved Marius Tzatchev, tlf 47 32 51 81 eller styreleder Andreas Willumsen, tlf 95 28 59 29.

Om arbeidsgiveren

Tromsø kommune er Nord-Norges største kommune med 75 000 innbyggere. Byen har universitet, universitetssykehus, godt flyrutetilbud, fantastisk natur og et yrende kultur- og idrettsliv. 

Tromsøbadets samfunnsmål er å etablere et fremtidsrettet svømmeanlegg for byens befolkning med ringvirkninger til hele landsdelen.Etableringen skal bidra til en bedre allmenn folkehelse og fremme Tromsø som en idrettsby. Samtidig vil Tromsøbadet være en møteplass for byens befolkning og tilreisende og fremme Tromsø som et attraktivt bosted. Et helstøpt anlegg på 13.000 kvadratmeter med smarte løsninger som gir lavt energiforbruk og god driftsøkonomi. 

Er du den vi leter etter? Søk på stillingen her!