Inga blir leder for salg og marked på Tromsøbadet

Inga Reker (32) er ansatt som leder for salg og marked i Tromsøbadet KF.

Dermed er en ny nøkkelperson på plass for Tromsøbadet.


 

Ingareker123

Inga Reker er fra Tyskland, og har de siste årene utmerket seg som leder innen Tromsøs reiseliv. Reker kommer fra stillingen som daglig leder ved Tromsø Adventure, hvor hun har vært med å bygge opp bedriften fra starten med alt hva det medfører av administrasjon, ledelse, salg og markedsføring. Reker tar med seg en allsidig erfaring inn i Tromsøbadet. Hun tiltrer stillingen 15. oktober 2018.

Det er en stor glede å ønske Inga Reker velkommen til Tromsøbadet, sier daglig leder Siv-Hege Helsing Schrøen.

Reker avslutter i sin nåværende jobb 30. september, og skal ha 14 dager fri før hun starter i jobben som leder salg og marked i Tromsøbadet 15. oktober. Hun gleder seg til å ta fatt på alle oppgavene som venter.  

Tromsøbadet er et utrolig spennende prosjekt, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på alle oppgavene og skape liv og røre rundt Tromsøbadet,
sier Inga Reker.

Reker blir den tredje ansatte i driftsselskapet Tromsøbadet KF. Fra før av er daglig leder og teknisk sjef på plass. Stillingen som leder for badedrift har søknadsfrist 8. september, og da er snart hele ledergruppen for Tromsøbadet KF på plass. Øvrige stillinger som teknisk personell, resepsjon, cafe og badeverter utlyses utover høsten og rundt nyttår.