Kranselag på Tromsøbadet

27. juni  var det feiring av tett bygg på Templarheimen.

Kranselag
Rundt 100 personer satt til bords i Tromsøhallen for å feire.

I tradisjons tro ble det 27. juni holdt kranselag for alle som bidrar til å bygge Tromsøbadet.

Kranselag er en gammel byggetradisjon som går ut på at snekkerne setter opp en krans i mønet når bygget er under tett tak. I denne forbindelse inviterte byggherren, Tromsø Kommune, til fest for alle de flinke og dyktige arbeiderne som bidrar til å sette sammen Tromsøbadet. 

Flere enn 100 stk fra ulike fag deltok, og fikk servert deilig lunsj med kaffe og kake til slutt. 

Som seg hør og bør skal arbeidsfolket hedres, og det sørget Ordføreren Kristin Røymo og Jens Ingvald Olsen for gjennom sin poetiske tale. Det samme gjorde Frank Nilsen fra Tromsø kommune og daglig leder for Tromsøbadet KF, Siv-Hege H. Schrøen.

'...Jeg er overbevist om at deres gode håndarbeid og dyktige faglighet, som vises helt ned i de minste detaljene, er med på å definere opplevelsen til alle som gleder seg til Tromsøbadet står ferdig. I tillegg vil opplevelsene som skal skje her på Tromsøbadet i mange 10 år, defineres gjennom et velfungerende bygg. Det er imponerende å gå rundt på Tromsøbadet i dag og se hvordan så mange ulike fag skal skjøte dette sammen, slik at bygget skal fungere som én helhet.' sa Siv-Hege i sin tale