Aktuelt

Svøm langt-kampanjen starter 1. januar

Svøm langt-kampanjen starter på nyåret, og avsluttes 31. mars 2023

Publisert: onsdag 28. desember 2022

Også i år deltar Tromsøbadet på Svøm langt-kampanjen.

Målet med kampanjen er å skape gode mosjonsvaner hos befolkningen og motivere til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet.

Å være deltager under Svøm langt er både motiverende, morsomt og ikke minst – veldig enkelt! Samtidig kan du vinne flere fine premier.

Slik kommer du i gang👇

  • Du registrerer deg ved å opprette en personlig bruker her. Etter at kontoen er opprettet kan du enkelt legge inn antall meter du har svømt. Dette gjøres under mine økter.
  • Du velger selv hvor og når du vil svømme. Enten du ønsker å benytte din lokale svømmehall eller bassenget i nabokommunen, er det fullstendig opp til deg.
  • Som bruker kan du også opprette og administrere flere deltakere, for eksempel for barna dine.
Delta her

Hva er svøm langt?

Siden 1997 har Norges Svømmeforbund (NSF) arrangert Svøm langt – en årlig mosjonskampanje med deltakere fra hele landet. På det meste har kampanjen hatt opptil 30.000 deltakere fordelt på mer enn 200 svømmehaller. AdO arena i Bergen er hovedarrangør, med NSF som viktig samarbeidspartner.

Målet med kampanjen er ikke å svømme lengst mulig, men i stedet motivere og legge til rette for å bruke bassenget til trening og mosjon. Alle – uansett alder eller fysiske forutsetninger, er velkommen til å delta.

Svømlangt3

Du kan lese mer om kampanjen her.