Thor-Otto blir teknisk sjef

Kvaløyamannen Thor-Otto Iversen (39) er ansatt som teknisk sjef i Tromsøbadet KF.

Dagligleder Og Teknisk Leder Thor Otto Iversen Foto Elb
Teknisk sjef Thor-Otto Iversen og daglig leder Siv-Hege Helsing Schrøen. Foto. Eirik Linaker Berglund

Iversen kommer fra offshore-bransjen, hvor han har jobbet med drift, planlegging og vedlikehold av det tekniske utstyret om bord på en konstruksjonsbåt.

– Vi har et lite basseng om bord på båten, som det går an å ta noen svømmetak i. Det er vel det nærmeste jeg har jobbet på et basseng før, sier Iversen med et smil.


Glad for å komme tidlig inn

Halve året har han befunnet seg på båt i utlandet. Han gleder seg nå til å være i Tromsø på permanent basis og ta fatt på jobben senest 1. august.

– Det blir spennende! Det er spesielt interessant å komme tidlig inn i selskapet og være med på å bygge opp organisasjonen og sette opp rutiner, sier Iversen.

– Hva blir den største forskjellen fra offshore-jobben?

– Det blir færre ulike systemer og komponenter å holde styr på, men alt er i en større skala på Tromsøbadet. Så er mye likt, som ventilasjon og avløp, sier Iversen, som har en bachelorgrad i marinteknisk drift som utdanning.


Sjefen i gang med jobben

Daglig leder Siv-Hege Helsing Schrøen har dermed gjort sin første ansettelse etter at hun startet i jobben etter påske.

– Dette er en viktig stilling, som det var viktig å få på plass tidlig. Så er det utrolig flott at det ble Thor-Otto, som var den beste kandidaten av søkerne vi hadde.

– Hvordan har de to første ukene som daglig leder vært?

– Det har vært mye nytt! Det er veldig fint å være i gang og dypdykke inn i det vi skal drifte etter hvert, sier Helsing Schrøen.

Over sommeren blir det klart hvilke stillinger som er de neste som skal på plass.