Tommy blir leder for badedrift på Tromsøbadet

Tommy Guttormsen (35) blir leder for badedrift på Tromsøbadet KF. 

Tommy er opprinnelig fra Sørreisa, men har engasjert seg i idretten over hele Norge.
Han har vært med på å drifte og bygge opp større idrettsarenaer, og er nå klar til å bidra inn i Tromsøbadet. Som tidligere aktiv utøver, instruktør og trener i svømming, senere som hobbbyspiller i undervannsrugby, og i dag som mosjonist med interesse for Triatlon og Open Water svømming er han godt kjent med det våte element.

‘Vi hadde mange gode kandidater til stillingen, men Tommy utmerket seg med sin allsidige bakgrunn, sitt tydelige engasjement og motivasjon. Det er utrulig morsomt å ønske Tommy Guttormsen til Tromsøbadet’, sier daglig leder Siv-Hege Helsing Schrøen.

Han gleder seg til å ta fatt på alle oppgavene som venter.

‘Tromsøbadet kommer til å bli en enorm berikelse for Tromsø, regionen rundt og for turister. Jeg er utrolig stolt og ydmyk for å få lov å være med å utvikle dette unike prosjektet til en arena hvor absolutt alle skal få oppleve en helt ny dimensjon av aktivitetsglede’ sier Tommy Guttormsen.

Med ansettelsen av Guttormsen er hele ledergruppen på plass. ‘Jeg ser fram til å ta fatt på veien videre nå som alle nøkkelpersonene er på plass’ – sier Siv-Hege H. Schrøen. Guttormsen blir den fjerde ansatte i driftsselskapet Tromsøbadet KF. Øvrige stillinger som teknisk personell, resepsjon, cafe og badeverter utlyses utover høst og vinter.