Aktuelt

Tromsøbadet har nå lyst ut syv faste stillinger

Publisert: fredag 26. januar 2024

Ønsker du å bli en del av vårt dedikerte team på Tromsøbadet? Vi har lyst ut flere spennende stillinger for å styrke vårt fellesskap av dyktige ansatte. Hos oss har vi et fokus på velvære, service og et inkluderende miljø for både ansatte og gjester.

Ledige Stillinger:

1. Instruktør:

  • Vil du være med å videreutvikle et variert og spennende treningstilbud i vann, bidra til å inspirere og engasjere våre badende gjester på en slik måte at de ønsker å komme tilbake – igjen og igjen? Da er det deg vi ser etter!

Stillingsannonsen for instruktør finner du her.

2. Hovedinstruktør:

  • Ønsker du å være med på å utvikle et mangfoldig og spennende treningsprogram i vann? Har du lyst til å inspirere og engasjere våre bade gjester på en måte som gjør at de ønsker å komme tilbake gang på gang? Som hovedinstruktør vil du være nærmeste støttespiller for driftslederen, bidra til smidig drift og utgjøre en sentral del av vårt team.

Stillingsannonsen for hovedinstruktør finner du her.

3. Badevert:

  • Er du du i god fysisk form? Er du ansvarsbevisst og glad i å omgås mennesker? Liker du å ta i et tak? Da er kanskje badevert hos Tromsøbadet noe for deg? Tromsøbadet har 2 ledige badevert-stillinger.

Stillingsannonsen for badevert finner du her.

4. Servicevert Salg og Service:

  • Er du en serviceinnstilt person med interesse for salg? Tromsøbadet søker deg som liker å være i front, som elsker å være der det skjer og som evner å skape "rein badeglede", god stemning og atmosfære.

Stillingsannonsen for servicevert finner du her.

5. Kafevert

  • Tromsøbadet søker deg som evner å lage både god mat og god stemning. Som kafévert på Tromsøbadet blir du vårt ansikt utdad, og skal bidra til at våre besøkende gjester ønsker å komme tilbake - igjen og igjen. Tromsøbadet har 2 ledige stillinger som kafeverter.

Stillingsannonsen for kafevert finner du her.

Vi ser etter dedikerte individer som ønsker å vokse med oss. Tromsøbadet består av et fellesskap av mennesker som deler en lidenskap for helse, velvære og service.

Les mer om stillingene ved å følge de vedlagte lenkene.

Søknadsfristen for servicevert, hovedinstruktør og instruktør er 11. februar, og fristen for badevert er 13. februar