Tromsøbadets priser og åpningstider er klare

Styret i Tromsøbadet KF har i dag vedtatt priser og åpningstider for første driftsår.

Priser Drop In Oppdatert

Prisene for å besøke Tromsøbadet blir differensiert etter alder, hvor ofte du besøker badet, tid på dagen og hvilken dag du velger å komme. Tromsøbadet legger opp til en sosial profil, med rabatter og ordninger som legger til rette for at så mange som mulig skal kunne bruke folkebadet.

En enkeltbillett for voksne/barn/baby vil koste fra 165,-/135,-/65,-. Familiebillett (to voksne og to barn) vil koste fra 495,-. Det vil være mulig å kjøpe års- og halvårskort.

Fra 7. desember 2018 vil Tromsøbadet tilby rabatterte billetter på klippekort med 10 klipp (voksen kr 1000,-, barn 800,-).

Tilgang til alt 

- Vi ønsker å legge til rette for barn, unge og de som vil bade eller svømme ofte. Prisene er blant annet satt ut fra en sammenligning med andre, tilsvarende badeanlegg, samt at vi har sett på hva andre aktiviteter som finnes i Tromsø fra før koster. Det som skiller oss fra en del andre badeanlegg av denne sorten, er at hos oss får man tilgang til alt, inkludert velvære-avdelingen, sier styreleder Andreas Willumsen.

Tromsøbadet vil være åpent hele året unntatt fem dager: Nyttårsaften og 1. nyttårsdag, julaften og 1. juledag, samt 17. mai. Mandag-fredag åpner badet klokken 06.15 og er åpent til klokken 21.00, bortsett fra mellom klokken 08.15 og 12.00 tirsdager og torsdager for periodisk renhold. Lørdager og søndager er åpningstiden mellom klokken 10.00 og 18.00.