Aktuelt

Tromsøbadet utvider åpningstidene i vinterferien

Etter flere tilbakemeldinger fra våre besøkende, utvider vi åpningstidene våre til kl. 20:00 onsdag, torsdag og fredag i vinterferien.

Publisert: tirsdag 3. mars 2020

Tromsøbadet avvikler sin første vinterferie og vi lærer stadig. Driftsorganisasjonen har erfart at mye ved åpningstider og struktur som ble vedtatt 9 mnd. før åpningen av badet har fungert og vært riktig. Men vi har også erfart at vi har behov for å gjøre justeringer, lik som åpningstidene i vinterferien.

- Takket være en fantastisk gjeng ansatte, som ønsker det beste for våre besøkende, klarer vi å snu oss om raskt! Vi forskyver på noen vakter og på den måten klarer vi å omrokere vaktlister slik at vi får det til å gå i hop, sier Daglig leder Siv-Hege H. Schrøen.

Opprinnelig hadde Tromsøbadet planlagt åpningstider lik helgedager hele uken fra 10:00 – 18:00, men fra og med i morgen holder badet åpent fra 10:00 – 20:00. I tillegg åpner vi opp for en selvbetjent løsning for de som har medlemskap slik at de skal kunne ta morgenbadet sitt fra kl. 07:00.

Det er mye som skjer på badet i vinterferien.

Tirsdag 3. mars hadde vi offisiell åpning av skikafeen. På en liten bakketopp ved Tromsøbadet kan du nå finne en perfekt utkikksplass i sola. Hit kan du komme helt spontant. Vi har satt ut bålpanne og har lagt ut puter og sitteunderlag. I kafeen selger vi kakao og pølser på pinne.

Les mer om uteservering i vinterferien

Inne i badet er det ulike aktiviteter, alt fra badebingo til skliekonkurranser og ulike treninger.
Tørr du å hoppe fra 10. meteren? Kanskje springer du fortest gjennom hinderløypa våres som er ute hele vinterferien.

Med de utvidede åpningstidene håper vi at foreldre og andre som ikke har vinterferie-fri får anledning til å ta seg en tur innom anlegget.

Les mer om hva som skjer i vinterferien