Vi rekrutterer!

Vi skal bli Norges råeste svømme- og badeanlegg. For å klare det, trenger vi de flinkeste folkene.

Vinter4

Tromsøbadet åpner høsten 2019, men allerede nå gjør vi oss klare til å ta imot forventningsfulle badegjester. Vi blir et folkebad for alle, hvor vi gjennom opplæring, lek, mosjon, velvære og  konkurranser skal skape badeglede for hele Tromsø og mange tusen tilreisende. Vi gleder oss!

Nå har vi flere spennende stillinger: 

Badeverter (fulltid/deltid)

Tromsøbadet søker deg som kan holde fokus, som vet å prioritere, som kan holde roen når kritiske situasjoner oppstår og som vet å yte topp service både til toppidrettsutøveren, små barn, mosjonisten og 100-åringen. Som badevert jobber du i badet med sikkerhet, hygiene, renhold og service. Du skaper både trygghet og god stemning rundt deg ved å være tydelig og hjelpsom. 

Søk stillingene på Webcruiter (fulltid) 

Søk stillingene på Webcruiter (deltid)

Kafésjef 

Tromsøbadet søker deg som evner å lage både god mat og god stemning. Som kafésjef på Tromsøbadet blir du vårt ansikt utad, og skal lede kaféen på en slik måte at våre besøkende gjester og medarbeidere ønsker å komme tilbake - igjen og igjen.

Kaféen på Tromsøbadet blir topp moderne og fult utstyrt med to utsalgssteder, og skal betjene mer enn 200 sitteplasser. Tromsøbadet ønsker å ha fokus på god og sunn mat basert på gode råvarer som skal være enkel å betjene. 

Søk stillingen på Webcruiter

Resepsjonssjef 

Tromsøbadet søker deg som liker å være i front, som elsker å være der det skjer og som evner å skape god stemning og atmosfære. Som resepsjonssjef på Tromsøbadet blir du vårt ansikt utad, og skal lede resepsjonen på en slik måte at våre besøkende gjester og medarbeidere ønsker å komme tilbake - igjen og igjen. 

Søk stillingen på Webcruiter

Tekniker

Tromsøbadet bemanner opp teknisk avdeling, og har behov for to dyktige teknikere. Avdelingen består av til sammen tre ansatte, og har ansvar drift av bygget, bassenginstallasjoner, bassengteknisk utstyr, uteområder, osv. Vi søker etter deg som har allsidig erfaring og kjennskap til flere fagfelt. Vi prioriterer sikkerhet høyt, og ønsker at du også har fokus på dette.

Søk stillingene på Webcruiter