Vi søker en sporty leder for badedriften på Tromsøbadet!

Har du lyst til å være med å utvikle Tromsøbadet til det beste bade og svømmeanlegget i Arktis? Tromsøbadet søker nå en sporty, engasjert og dyktig leder for badedrift.

Ledig Stilling Leder Badedrift2

Som leder for badedrift på Tromsøbadet vil du ha ansvaret for sikkerheten og velværet til de badende og andre besøkende i anlegget. Stillingen vil bli en del av ledergruppen til Tromsøbadet, og har personal og faglig ansvar for øvrige badeverter og instruktører.

Vi søker deg som er interessert og engasjert i idrett, gjerne svømmeidrett, livredning eller annen relevant treningsform. Som leder for badedrift må du være i god fysisk form, være trygg og rolig i kritiske situasjoner og ha gode samarbeids og kommunikasjonsegenskaper. Som rett kandidat til jobben er du fleksibel og kan bidra inn i teamet for å etablere den beste besøksopplevelsen for våre gjester. Du vil du ha varierte arbeidsoppgaver, deriblant bidra til et godt samarbeid med svømmeidretten, samt bidra til å utvikle kurs og aktiviteter på badet. I tillegg vil du ha ansvaret for å utdanne badevakter og instruktører, utvikle, utarbeide og følge opp rutiner og vaktplaner.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Utdanningsretning

Utdanningsnivå

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte daglig leder Siv-Hege H. Schrøen. Telefon 95245034. siv@tromsobadet.no