What's happening?

Offisiell åpning av opplæringsbassenget: Gratis bading for barn hele helgen

20. oktober er det duket for åpning av det nye opplæringsbassenget på Tromsøbadet. I den forbindelse får alle barn mellom 0-12 år bade gratis hele helgen!

Tidspunkt: 20.10.2023 – 21.10.2023

Vi er glade for å kunngjøre den etterlengtede åpningen av vårt splitter nye opplæringsbasseng på Tromsøbadet! Dette er en spennende milepæl for Tromsøbadet, og vi ønsker å dele den med våre gjester. Det blir en uforglemmelig dag med kake, feiring og en spesiell markering.

Dato: 20., 21. og 22 oktober

Tid: Klokken 12:00

Sted: Tromsøbadet, Opplæringsbassenget

Hva kan du forvente:

  1. Offisiell Åpning: Kl. 12 vil X foreta den offisielle åpningen av opplæringsbassenget. Det blir en kort seremoni der vi hedrer denne spesielle anledningen.
  2. Kake og Forfriskninger: Etter åpningen er det tid for å nyte de deilige smakene av kake og forfriskninger. Vi inviterer alle våre gjester til å delta i feiringen og skape minner sammen.
  3. Badeopplevelse: Opplæringsbassenget er nå tilgjengelig for alle å prøve. Enten du er en nybegynner som ønsker å lære å svømme eller en erfaren svømmer som ønsker å forbedre dine ferdigheter, har vi noe for alle.
  4. Spesialtilbud: Alle barn mellom 0-12 år får bade gratis på Tromsøbadet hele helgen; 20., 21. og 22. oktober (Gyldig legitimasjon fremvises i resepsjonen).

Dette er en flott mulighet til å bli en del av Tromsøbadet-familien og feire med oss mens vi åpner dørene til vårt nyeste basseng. Vi ser frem til å se deg på åpningen!

Merk: Vi følger alle gjeldende helse- og sikkerhetsretningslinjer for å sikre en trygg opplevelse for alle våre gjester.

For ytterligere informasjon og oppdateringer om åpningen, besøk vår nettside [Nettside] eller følg oss på sosiale medier [Sosiale medier].

Tromsøbadet gleder seg til å ønske deg velkommen til åpningen av opplæringsbassenget, og vi ser frem til å skape mange flotte svømmeopplevelser sammen!

Program:

12:00:

12:30:

13:00

14:00

15:00

16:00

Innredning.

Gratis for barn hele helga. 0 - 12 år .


Stup, hinderløypa

Wanny og sjørøver

Invitere Andreas. og varaordfører

margrethe Aquagym