What's happening?

Tromsøbadet 5 år – vi feirer 5 dager til ende!

Lørdag 24. august 2024 fyller Tromsøbadet 5 år, og i den forbindelse skal vi feire og markere den store dagen! Her er det foreløpige programmet for feiringen.

Tidspunkt: 20.08.2024 – 24.08.2024

Tirsdag 20. august – Trygg i vann
Tirsdag 20. august starter vi feiringen av Tromsøbadets 5-årsdag med kickoff og offisiell åpning av svømme- og badeanleggets 5-dagersfeiring. Det blir det gratis bading for 5 heldige barnehager – her vil det komme en konkurranse på sosiale medier, følg med! Det blir også babysvømming og mulighet for å ta svømmeknappen. Skolesvømmingen på Tromsøbadet flytter denne dagen ut av svømme- og badeanlegget, og vil for første gang ha utesvømming i Telegrafbukta. Dette utgjør en stor milepæl som i seg selv er verdt en markering, der elever på 6.-7. trinn øver på selvberging i kaldt vann.

Onsdag 21. august – Barnas dag
Barnas dag! Andre dag av feiringen på Tromsøbadet er dedikert til barna. Da kan du blant annet møte Wanny, som er Tromsøbadets egen maskot. Wanny liker å danse, og når hun hører musikk viser hun gjerne sine Wanny-moves! Hennig Olsen stiller med gratis is til alle barn som bader på Tromsøbadet denne dagen, og også i dag er det mulighet for å ta svømmeknappen.

Torsdag 22. august – Folkehelse
Denne dagen feirer vi Tromsøbadets rolle som folkehelsetilbud, og dagen er tredelt. Vi setter da fokus på mosjon, idrett og trening. Dagen starter med Aquatrening i bassenget kl. 06.00–08.00, etterfulgt av Tromsø Svømmeklubbs torsdagssvøm. På folkehelsedagen inviterer vi drop in-gjester på Tromsø Klatresenter og Tromsøbadet til klatring og bading på én og samme inngangsbillett: 2 for 1-billett! Har du medlemskap på Tromsø Klatresenter får du denne dagen gratis inngang til Tromsøbadet! Det samme gjelder for de som har medlemskap på svømme- og badeanlegget, i dag kan du klatre gratis! På Folkehelsedagen har Tromsøbadet og Puls kampanje på medlemskap – her kan du gjøre et kupp!

Fredag 23. august – Inkluderende mangfold
På fjerde dag av feiringen har vi valgt å feire Tromsøbadet som inkluderingsarena. Tromsøbadet ønsker i den anledning å gi et tilbud til ulike grupper som kanskje ikke er så hyppig representert på svømme- og badeanlegget – vi er i dialog med flere interesseorganisasjoner rundt dette. På fredag blir det også fokus på gjenbruk: hver dag legger besøkende igjen mye klær og eiendeler etter endt badeøkt, og ting som har vært på lager lenge hos Tromsøbadet ønsker vi skal komme andre til gode. Dette blir også en dag for liv og røre, med DJ og mange aktiviteter.

Lørdag 24. augustBadeglede og velvære
Lørdag 24. august er den store dagen – da er det nøyaktig 5 år siden Tromsøbadet åpnet. Denne dagen feirer vi derfor 5 år med badeglede og velvære! Også i dag kan du møte Tromsøbadets maskot Wanny, hun er klar for å gi klemmer til både store & små og viser enda flere Wanny-moves! Hennig Olsen stiller med gratis is til alle barn som bader på Tromsøbadet denne dagen og vi gir rabatterte priser i kaféen. For våre voksne badegjester blir dette en velværedag med fokus på nytelse og livskvalitet – vi kjører nemlig aufguss i badstua hele dagen.

Vi gleder oss til feiringen – bli med du også!

*Programmet for feiringen av Tromsøbadet er under planlegging, forbehold om justeringer.