Grupper

Badebursdag

Pris: 250 NOK per barn

Bestill badebursdag

Hipp hipp hurra det er badebursdag! Badebursdager er moro for barn og enkelt for foreldrene. Kom til dekket bord og velg din favoritt blant ulike menyer:

  • Pizzaparty: Assortert pizza med skinke, kjøttdeig, pepperoni, grønnsaker serveres på bordet
  • Pølseparty: Pølser og chips

Valgfri drikke: juice, brus eller slush

Betingelser og praktisk informasjon

Badebursdag kan bestilles på ukedager og lørdager! Bestilling av badebursdag inkluderer inngang til badet, mat og drikke iht valgte pakke for det antall barn det er bestilt for. Badebursdag gjelder kun for barn (tom fylte 16 år). Nedre aldersgrense er 4 år. Minste antall deltakere er 8.

Ved bestilling velges samlet meny for gruppen. Gi beskjed om allergier eller spesielle behov. Medbrakt mat, kake og drikke er ikke tillat. Vi reserverer bord i våt sone til selskapet.
Bordet reserveres til avtalt tid i 1 time.

For barn under 12 år, eller for barn som ikke er svømmedyktig, kreves én badende voksen per 3. barn. Ved større grupper enn 15 barn, selv om barna er over 12 år og svømmedyktig, krever vi at det er minimum én badende voksne med. Antall voksne som Tromsøbadet krever i følge med barna, har gratis inngang. Voksne utover det krevde antallet betaler ordinær billett. Husk å ta med svømmetøy, dersom du skal være med som voksen i badebursdag!

Barnebursdag betales i resepsjonen ved ankomst. Husk å avbestille senest 24/timer i forkant. Manglende fremmøtte i forhold til bestilling, belastes med 50% av pax pris.

Be alle bursdagsbarna ta med svømmetøy, håndduk og såpe. Husk at all bading skjer på eget ansvar, og at det er de voksne som har hovedansvaret for alle barna i selskapet. Følg reglene våre om antall voksne pr barm. Du kan lese mer om våre trivselsregler på våre hjemmesider.