Grupper

Skoleavslutning

Ta med hele skoleklassen og unn dere en hyggelig sommeravslutning på Tromsøbadet. Bestiller du på forhånd, får du en ekstra god gruppepris på badebilletten.

Legg inn bestilling

Grupperabatt:

  • Over 20 stk. 15% rabatt
  • Fra 50 stk. tom 199 stk. 18% rabatt
  • Over 200 stk. 25% rabatt

Det gis ikke grupperabatt på allerede rabatterte billetter. Grupperabatt krever samlet betaling og må avtales på forhånd.

For barn under 12 år, eller for barn som ikke er svømmedyktig, kreves én badende voksen per 3. barn. Ved større grupper enn 15 barn, selv om barna er over 12 år og svømmedyktig, krever vi at det er minimum én badende voksne med. Vi ber alle våre gjester om å sette seg inn i våre trivselsregler.

Bestillingen betales samlet i resepsjonen ved ankomst eller faktureres. Antall deltaker kan endres opp til 24 timer i forkant. Husk å avbestille senest 24 timer i forkant. Manglende fremmøtte i forhold til bestilling, belastes med 50% av pax pris.

Ved bestilling velges samlet meny for gruppen. Gi beskjed om allergier eller spesielle behov. Medbrakt mat, kake og drikke er ikke tillat. Vi reserverer bord i våt sone til selskapet.
Bordet reserveres til avtalt tid i 1 time.