Kurs & trening

Babysvømming

Oppstart: uke 35 - Pris: 1649,- per baby

Vi vektlegger trygghet og glede i vann! Babysvømming er en hyggelig familieaktivitet og fører til at barn lærer lettere å svømme. Babysvømming varer 30 minutter og går over 8 uker. Du kan delta med en eller to voksne. Ubrukte timer gir gratis inngang for baby og en voksen i normal åpningstid. Inkludert i vår kursavgift er badebleie til barnet. Barn som har sluttet med bleier (også på natten) får badesokker istedenfor badebleier.


Baby nyfødt (ca. 8-12 uker)

Instruktør: Vårin Kristoffersen + 1
Mandager 11:30 (8-12 uker)

Kurs for babyer som ikke har vært på babysvømming tidligere. Baby må være minimum 4 kg ved oppstart og ikke være prematur. På dette kurset har vi fokus på vanntilvenning og at barn og voksne får positive erfaringer med vann. Kurset er på barnets premisser og foreldre blir veiledet i ulike grep og øvelser der målet er å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann. Dette er et roligere kurs tilpasset de aller minste. Dette kurset passer babyer opp til 4 måneder, som ønsker et roligere kurs.

Påmelding

Baby 1 (ca. 3-9 måneder)

Instruktør: Vårin Kristoffersen + 1
Mandager 12:00 (3-5 måneder) - Mandager 12:30 (6-9 måneder) - Tirsdager 16:30 (3-6 måneder) - Tirsdager 17:00 (5-9 måneder)

Kurs for babyer som ikke har vært på babysvømming tidligere. På dette kurset har vi fokus på vanntilvenning og at barn og voksne får positive erfaringer med vann. Kurset er på barnets premisser og foreldre blir veiledet i ulike grep og øvelser der målet er å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann. Vi øver også på å ha vann i ansiktet for å etter hvert lære å ha ansiktet i vann. Babyer over 10 måneder, som ikke har vært på babysvømming tidligere kan melde seg på småbarnsvømming for nybegynnere.

Påmelding

Baby 2 (videregående kurs opp til 1,5 år)

Instruktør: Vårin Kristoffersen + 2
Tirsdager 17:30 (over 6 måneder)

Baby 2 kurset er fullt! Ta kontakt for informasjon om framtidige kurs!

Kurs for babyer som har vært på babysvømming tidligere. På dette kurset har vi fokus på å videreføre vanntilvenning. Repetisjon av grep lært på baby 1 og instruksjon i mer avanserte grep. Barna lærer å ha ansiktet i vann og ta initiativ til å dykke selv. Fokus på selvbergingsprinsipper.

Ta kontakt