Kurs & trening

Babysvømming

Baby nyfødt (8-12 uker)


Pris: 1649,- per baby - Oppstart: uke 43

Torsdager 11:00-11:30- Instruktør: Vårin

Påmelding

Kurs for babyer som ikke har vært på babysvømming tidligere. Baby må være minimum 4 kg ved oppstart og ikke være prematur. På dette kurset har vi fokus på vanntilvenning og at barn og voksne får positive erfaringer med vann. Kurset er på barnets premisser og foreldre blir veiledet i ulike grep og øvelser der målet er å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann. Dette er et roligere kurs tilpasset de aller minste. Dette kurset passer babyer opp til 4 måneder, som ønsker et roligere kurs.


Baby nybegynner

Pris: 1799,- per baby - Oppstart: uke 43

3-5 mnd: Torsdager 12:00-12:30 - Instruktør: Vårin
6-8 mnd: Torsdager 11:30-12:00- Instruktør: Vårin

Påmelding 3-5 mnd Påmelding 6-8 mnd

Kurs for babyer som har gått på nyfødtkurs og for de som ikke har vært på babysvømming tidligere. På dette kurset har vi fokus på vanntilvenning og at barn og voksne får positive erfaringer med vann. Kurset er på barnets premisser og foreldre blir veiledet i ulike grep og øvelser der målet er å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann. Vi øver også på å ha vann i ansiktet for å etter hvert lære å ha ansiktet i vann.

Baby videregående

Pris: 1799,- per baby - Oppstart: uke 43

5-12 mnd: Tirsdager 12:00-12:30 - Instruktør: Randi og Ina

Påmelding 5-12 mnd

Kurs for babyer som har vært på babysvømming tidligere. På dette kurset har vi fokus på å videreføre vanntilvenning. Repetisjon av grep lært på baby nybegynner og instruksjon i mer avanserte grep. Barna lærer å ha ansiktet i vann og ta initiativ til å dykke selv. Fokus på selvbergingsprinsipper.

Baby 6-12 mnd

Pris: 1799,- per baby - Oppstart: uke 43

5-12 mnd: Tirsdager 16:30-17:00

Påmelding Baby 6-12 mnd

Kurs for nybegynner og babyer som har vært på babysvømming tidligere. På dette kurset har vi fokus på vanntilvenning og at barn og voksne får positive erfaringer med vann. Kurset er på barnets premisser og foreldre blir veiledet i ulike grep og øvelser der målet er å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann. Vi øver også på å ha vann i ansiktet for å etter hvert lære å ha ansiktet i vann.

Inkludert i prisen:

  • Du kan delta med en eller to voksne og dere får fri tilgang til hele anlegget etter timen. (gjelder ikke nyfødtkurset)
  • Ubrukte timer gir gratis inngang for baby og en voksen i normal åpningstid.
  • Inkludert i vår kursavgift er badebleie til barnet. Barn som har sluttet med bleier (også på natten) får badesokker istedenfor badebleier.

Ofte stilte spørsmål:

Hvis babyen din ligger midt mellom to kurs i alder kan du velge. Har du et barn som er tidlig ute motorisk og "tåler litt mer" velger du kurset for de som er større, hvis du har et barn som ikke liker støy, som er forsiktig eller litt sen motorisk velger du gruppa som er for de som er mindre.

Hvis barnet ditt er over 8 mnd og ikke har gått på svømming før, velger du småbarn. Hvis dere har gått på et kurs og barnet er ca ett år velger du "Baby videregående 7-12 mnd". Hvis dere har gått på mer enn et kurs og baby er rundt ett år kan dere velge småbarn.

1-2 år er for barn mellom ett og to

2-3 år er for barn mellom to og tre

3-4 år er for barn fra tre og opp til fem

Om barnet ligger mellom to grupper v elger du det som passer best. Vi ønsker samle barna i alder da de generelt sett er moden for å øve på de samme målene.

Når dere booker er det viktig at dere har navn og fødselsdato til den VOKSNE når de ber om info om bookeren (endre brukeren deres om dere har registrert barnet på tidligere kurs) og navn og fødselsdato på BARNET som deltaker.

Sjekk at du har fått bookingbekreftelse med vedlagt pdf med praktisk info. Send epost til kurs@tromsobadet.no dersom du har spørsmål, tilleggsinfo om barnet/den voksne eller ikke har mottatt bookingbekreftelse og praktisk info.

Sjekk nettsiden for å se hvem som er instruktør på de ulike kursene. Vårin Kristoffersen er hovedinstruktør i baby og småbarn og er noen ganger innom alle kursene.