Kurs & trening

Baby/Småbarnsvømming ettermiddag

Småbarnsvømming

Pris: 1899,- per barn - Oppstart: 18. august 2020

Småbarn 1-2 år: Tirsdager 17:00-17:30
Småbarn 2-3 år: Tirsdager
17:30-18:00
Småbarn 2-4 år: Tirsdager 18:00-18:30

Påmelding Småbarn 1-2 år Påmelding Småbarn 2-3 år Påmelding Småbarn 2-4 år

Disse kursene er for de større babyene som har vært på 2 kurs tidligere eller som passer inn i aldersintervallene på kurset. Kursene er lagt opp etter alder på barna. Vi fokuserer på å fremme selvstendighet og å la ungene utfordre seg selv gjennom lek i vannet. Kurset varer 30 minutter og går over 8 uker.

Baby nybegynner/videregående

Pris: 1899,- per barn - Oppstart: 18. august 2020

Tirsdager 16:30-17:00

Påmelding

Ettermiddagskurs for både babyer som ikke har vært på babysvømming tidligere og babyer som har vært på kurs før. På dette kurset har vi fokus på vanntilvenning og at barn og voksne får positive erfaringer med vann. Kurset varer 30 minutter og går over 8 uker.

Inkludert i prisen:

  • På grunn av smittevernshensyn er det kun tillat med 1 voksen per barn på småbarnsvømming. Det resterende anlegget kan brukes både før og etter timen.
  • Ubrukte timer gir gratis inngang for barn og en voksen i normal åpningstid.
  • Inkludert i vår kursavgift er badebleie til barnet.

Ofte stilte spørsmål:

Hvis barnet ditt er over 8 mnd og ikke har gått på svømming før, velger du småbarn. Hvis dere har gått på et kurs og barnet er ca ett år velger du "Baby videregående 7-12 mnd". Hvis dere har gått på mer enn et kurs og baby er rundt ett år kan dere velge småbarn.

1-2 år er for barn mellom ett og to

2-3 år er for barn mellom to og tre

3-4 år er for barn fra tre og opp til fem

Om barnet ligger mellom to grupper v elger du det som passer best. Vi ønsker samle barna i alder da de generelt sett er moden for å øve på de samme målene.

Når dere booker er det viktig at dere har navn og fødselsdato til den VOKSNE når de ber om info om bookeren (endre brukeren deres om dere har registrert barnet på tidligere kurs) og navn og fødselsdato på BARNET som deltaker.

Sjekk at du har fått bookingbekreftelse med vedlagt pdf med praktisk info. Send epost til kurs@tromsobadet.no dersom du har spørsmål, tilleggsinfo om barnet/den voksne eller ikke har mottatt bookingbekreftelse og praktisk info.

Sjekk nettsiden for å se hvem som er instruktør på de ulike kursene. Vårin Kristoffersen er hovedinstruktør i baby og småbarn og er noen ganger innom alle kursene.