Kurs & trening

Kurs for gravide

Aquatrening for gravide

Oppstart: 3. april Pris: 2060 NOK - Onsdager kl. 15:30

Ledes av spesialfysioterapeut innen kvinnehelse

Kurset varer 60 minutter og går over 8 uker

Dette er et kurs som ledes av psykomotorisk fysioterapeut med lang erfaring innen kvinnehelse og behandling av gravide og nybakte mødre. Kurset er lagt opp slik at du som gravid, uansett hvilken fase du er i, får tilrettelagt trening i bassenget.

Du forberedes til å møte fødselen både fysisk og mentalt styrket. Det legges stor vekt på å se frem til fødselen uten redsel, men med glede og nysgjerrig åpenhet. Vi vil jobbe med fysiske øvelser i vann, avspenning, pust og visualisering som vil gi deg mye positiv fødekraft.

Du kan søke om velferdspermisjon, dersom du er fortsatt i full jobb og ønsker å delta på dette kurset. Velferdspermisjon kan søkes på grunnlag av:

  • 1. timen likestilles som behandling hos fysioterapeut: behandling og forebygging av plager oppstått som følge av svangerskapet
  • 2. alle gravide har rett til velferdsperm når de besøker fysio, lege, jordmor.
  • 3. det anbefales at denne velferdspermisjonen innfris med lønn av arbeidsgiver. Arbeidsgiver er bare pliktig å innfri velferdsperm her, men de aller fleste arbeidsgivere støtter dette tiltaket ved at de innfrir velferdspermisjon med lønn da de er interessert å ha den gravide arbeidstaker lengst mulig i jobben istedenfor at den sykmelder seg pga. plagene.
Påmelding

Visste du at...

  • Ubrukte timer gir gratis inngang for en voksen i normal åpningstid. Har du ikke anledning til å delta på alle kurstimer kan du bade en annen dag.

Les mer om våre bestillingsvilkår. Send oss gjerne en epost dersom du har spørsmål rundt vannaktivitet for gravide.