Ofte stilte spørsmål

https://tromsobadet.goactivebo...1. Jeg har kjøpt Puls-medlemskap, hva nå?

Når du har kjøpt Puls-medlemskap, går du bort til kassen nede i 1. etasjen på Tromsøbadet. Du oppgir navnet ditt, og det blir tatt et bilde av deg i resepsjonen. Dette for å senere kunne verifisere identitet ved eksempelvis kontroller. Etter det vil du ikke trenge å registrere ankomst i resepsjonen. Da er det bare å komme i gang med treningen!

2. Kan man kjøpe kombinasjonsmedlemskap for Tromsøbadet og Puls?

Det er per i dag ikke mulig å kjøpe et kombinasjonsmedlemskap. Vi har derimot til enhver tid en rekke tilbud en kan benytte seg av.

3. Hvordan melder jeg meg på PT Small Group, og må man være medlem for å delta?

PT Small Group-timer er inkludert i Puls-medlemskapet. Dersom en er medlem, er det bare å melde seg på Small Group-timene. Du kan melde deg på Small Group-timene her. Man kan også benytte seg av en gratis dropin-time på Puls - og delta på en PT Small Group-time.

4. Hvordan benytter jeg meg av introduksjonstimen som er inkludert i medlemskapet?

Du kan booke introduksjonstimen ved å trykke på følgende lenke: https://nordicpt.setmore.com/margretes . Du kan også nå personlig trener Margrete Sæter via e-post: margrete@nordicpt.net.

5. Jeg har en goodiebag inkludert i medlemskapet mitt, hvor henter jeg den?

Goodiebagger blir utstedt i resepsjonen i 1. etasjen på Tromsøbadet.

6. Blir det gjennomført medlemskapskontroller på Puls?

Ja. På Puls vil det være jevnlige kontroller av de som trener. Under treningsøkten kan du bli bedt om å oppgi navn av en kontrollør.

7. Jeg har spørsmål angående medlemskap eller annet. Hvem kontakter jeg?

Dersom du har spørsmål knyttet til Puls, kan henvendelser sendes til puls@tromsobadet.no. Spørsmål kan også rettes til resepsjonen, eller dersom personlig trener er til stede på senteret. Du kan også kontakte våre personlige trenere på e-post. Oversikten over våre PTer finner du her:

8. Er det dusjtilgang på Puls?

Det vil bli mulig å benytte seg av dusjfasilitetene tilknyttet Puls i løpet av 2023. Mer informasjon kommer.

9. Hva er aldersgrensen på Puls?

Medlemskap kan tegnes av myndige personer over 18 år. Personer som ikke er myndige kan inngå medlemskap hos Tromsøbadet, under forutsetning av at en foresatt inngår avtalen. Barn kan være med på treningsøkten, men det må skje under oppsyn av en voksen.

10. Når er Puls åpent?

Puls holder åpent 356 dager i året. Ukedager: 6:00-22:30. Helgedager: 9:00-19:30.

11. Kan jeg booke en dropin-time?

Ja. Du kan benytte deg av én gratis dropin-time på Puls. Timen kan bookes her. Når timen er booket, si ifra til resepsjonen på Tromsøbadet - og tren i vei! Du kan også bruke dropin-timen og delta på en PT Small Group-time.