Personlig trener

En personlig trener kan med sin treningsfaglige ekspertise hjelpe deg til å trene mer effektivt. En personlig trener motiverer og skreddersyr et treningsopplegg som er tilpasset akkurat dine mål.

Våre personlige trenere:

Margrete Sæter - personlig trener og kostholdsveileder

Pt1

Jeg hjelper deg som er ny i trening og ønsker å iverksette gode treningsrutiner. Bli introdusert til mestrende øvelser, få hjelp med den tekniske utførelsen og effektivisere treningsøktene dine!

«Det e så mye deiligere å bare kunne møte opp på trening uten å tenke på ka man skal finne på eller ikkje. Øvelsan e allerede tilpasset og klar når æ kommer inn døra»

Jeg hjelper deg som ønsker en ekstra god oppstart etter lengre fravær fra treningsrutiner. La oss gjøre det lettere å sette i gang og ikke minst øke sannsynligheten for at du gjennomfører treningen i en hektisk hverdag!

«Hadde æ ikke hatt denne avtalen med dæ i dag, så hadde æ definitivt ikke trent»

Jeg hjelper deg som ønsker å en vektreduksjon uten kostholdsstilskudd, overdrevet trening og trendy dietter, gjennom et vanlig nordisk kosthold. I kombinasjon med systematisk og tett oppfølging kan vi oppnå varige og ønskelige resultater.

Fortell meg hva du lurer på, og hvordan jeg kan hjelpe deg!

E-postadresse: margrete@nordicpt.no

Nettside: www.nordicpt.no

Tlf: 40035790