Personlig trener

En personlig trener kan med sin treningsfaglige ekspertise hjelpe deg til å trene mer effektivt. En personlig trener motiverer og skreddersyr et treningsopplegg som er tilpasset akkurat dine mål.

Våre personlige trenere:

Margrete Sæter - personlig trener og kostholdsveileder

Pt1

Jeg hjelper deg som er ny i trening og ønsker å iverksette gode treningsrutiner. Bli introdusert til mestrende øvelser, få hjelp med den tekniske utførelsen og effektivisere treningsøktene dine!

«Det e så mye deiligere å bare kunne møte opp på trening uten å tenke på ka man skal finne på eller ikkje. Øvelsan e allerede tilpasset og klar når æ kommer inn døra»

Jeg hjelper deg som ønsker en ekstra god oppstart etter lengre fravær fra treningsrutiner. La oss gjøre det lettere å sette i gang og ikke minst øke sannsynligheten for at du gjennomfører treningen i en hektisk hverdag!

«Hadde æ ikke hatt denne avtalen med dæ i dag, så hadde æ definitivt ikke trent»

Jeg hjelper deg som ønsker å en vektreduksjon uten kostholdsstilskudd, overdrevet trening og trendy dietter, gjennom et vanlig nordisk kosthold. I kombinasjon med systematisk og tett oppfølging kan vi oppnå varige og ønskelige resultater.

Fortell meg hva du lurer på, og hvordan jeg kan hjelpe deg!

E-postadresse: margrete@nordicpt.no

Nettside: www.nordicpt.no

Tlf: 40035790

Ino Bjørstad - personlig trener og fysioterapeut

Ino123

Fortell meg hva du lurer på, og hvordan jeg kan hjelpe deg?

Ino er en av Tromsø’s mest etterspurte trenere. Som fysioterapeut og personlig trener kombinerer han elementer fra begge profesjonene.

«Jeg hjelper travle mennesker med et krevende jobb-liv til å oppnå sin livs beste form, samt prestere bedre på jobb. Gjennom en bærekraftig og minimalistisk tilnærming som passer travle liv.
Hvor langt ønsker du å nå med dine trenings- og helserelaterte mål? Jo lengre du ønsker å nå des viktigere blir detaljer innenfor kunnskap, treningsplanlegging, øvelsesutvalg, teknisk gjennomføring, vaner, kosthold og andre bio-psykososiale forhold».

Er du ny til trening, eller i gang igjen etter en pause? Da kan Ino vise deg veien mot dine treningsmål. Han hjelper også deg som er godt trent med å nå nye høyder.

«Du kan komme langt alene, og sammen kommer vi lengre».

Book din PT-time med Ino her:

Adobe express 1