Førstemann
uti?

Vi søker testbadere

Det bobler i velværebadet og badstuene er ferdig oppvarmet. Bølgene skvulper mot bassengkanten og familiebadet er klart til bruk. Nå er vi klare: Vannet er kvalitetssikret og riktig temperert, de ansatte har fått opplæring og alt av inventar har kommet på plass. Badeopplevelsen på Tromsøbadet skal kvalitetssikres og i den forbindelse trenger vi frivillige til å hjelpe oss med å teste fasilitetene!

Vi tar bilder

Under prøvedriften vil det være en profesjonell fotograf til stede som vil ta bilder/videosnutter. Disse skal brukes i forbindelse med markedsføring av Tromsøbadet. En forutsetning for å være med på testbading er derfor at du samtykker til fotografering under oppholdet. Samtykkeskjemaet signeres i resepsjonen ved ankomst.

Barn under 18 trenger samtykke fra foresatte. Hvis du er under 18 år og skal delta på testbading uten foresatte, må derfor samtykkeskjemaet underskrives av disse på forhånd. Skjemaet leveres til resepsjonen ved ankomst. Samtykkeskjemaet finner du her.


Vi trenger tilbakemeldinger

Vi er avhengige av å få gode og ærlige tilbakemeldinger! I etterkant av besøket vil derfor alle testbadere få tilsendt et elektronisk spørreskjema som må fylles ut. En forutsetning for å være med på testbading er derfor at du samtykker til å gi oss tilbakemeldinger på dine opplevelser.


Vi har trivselsregler

Vi ønsker at alle gjester skal få en fantastisk badeopplevelse hos oss. Derfor har vi utviklet noen trivselsregler, som du finner her.

Alle testbadedager er nå dessverre fullbooket!