Aktuelt

Bli med i trekningen av tre måneder Puls-medlemskap!

Publisert: mandag 8. august 2022

Puls-treningssenter åpner dørene 1. september. I den forbindelse deler vi ut 3 måneder gratis medlemskap - og to PT-timer til to heldige vinnere.

Alt du trenger å gjøre er å like Puls på Facebook, og tagge den du mener fortjener å vinne i dette Facebook-innlegget - og du er med i trekningen!

Vi trekker vinneren 30. august, og annonserer det på åpningsdagen på Facebook-siden til Puls.

Gratis time med PT

Dersom du benytter deg av åpningstilbudet til Puls før 1. oktober til 329 kr. måneden, vil du motta en velkomstpakke som inneholder det helt essensielle for å starte og avslutte dagen på Puls eller hjemmefra!

Pakken inneholder blant annet en smart zip-bag, stor drikkeflaske, pakke med 3 miniband treningsstrikk, treningsstrikk med håndtak, sett med 2 catslide matter og ett hoppetau på 3 meter. Perfekt for å drive egentrening!

Alle nye medlemmer får en gratis introtime med en av våre personlige trenere (PT). En personlig trener kan med sin treningsfaglige ekspertise hjelpe deg til å trene mer effektivt og lage et skreddersydd treningsprogram som er tilpasset akkurat dine mål.

Nytt utstyr

Puls er et allsidig treningstilbud med en helt ny og moderne apparat-park.

Ved vektstasjonene vil du finne alt du trenger av løsvekter, treningsstativer, benker - og annet nødvendig utstyr som dekker de aller fleste behov.

Kondisjonsavdelingen vil bestå av nye tredemøller, ellipsemaskiner, sykler og romaskiner.

Fleksibelt medlemskap

Puls blir et nytt treningssenter for alle, lokalisert i andre etasje på Tromsøbadet. Her har du både basseng og klatrehall i samme bygg. Med lysløypene rett utenfor døra, kan du lett kombinere treningsøkter inne og ute.

Både buss 20 og 24 stopper ved Dramsvegen, og derfra er det en 3 minutters spasertur til Puls. Utenfor treningssenteret er det også 100 parkeringsplasser. Det er inkludert handikapp og el-bil parkering.

Hos oss administrer du medlemskapet ditt selv i vår app. Her kan du enkelt fryse og finne informasjon om våre tilbud. Betal kun for et medlemskap som du bruker. Frys medlemskapet når du ikke bruker det for kun 99,- per mnd.

Finn det Puls-medlemskapet som passer best for deg her.

Puls kvadratisk 1080x1080 2x