Aktuelt

Fjordkraft Open arrangeres 14-15 oktober - idrettsbassenget forbeholdt svømmestevne

Vi inviterer til Fjordkraft Open på Tromsøbadet lørdag 14. og søndag 15. oktober. Puls og idrettsbassenget holdes i den forbindelse stengt for ordinære besøkende i helgen.

Publisert: tirsdag 10. oktober 2023

Fjordkraft Open er et av årets høydepunkter for svømmesporten i regionen, og det er Tromsø Svømmeklubb (TSK) som står som vertskap for dette åpne svømmestevnet. Årets arrangement vil samle noen av de mest talentfulle svømmerne i regionen, og vi gleder oss til å være vertskap for dem.

Tilgjengelighet

I forbindelse med Fjordkraft Open vil Puls treningssenter, idrettsbassenget og stupetårnene være reservert for deltakerne under hele helgen.

Denne avgrensningen er nødvendig for å gi svømmerne optimale forhold og sikre at de kan prestere på sitt beste.

Men det betyr ikke at du må gå glipp av moroa! Alle våre gjester får adgang til bade- og svømmeanlegg gjennom ved kjøp av ordinære billetter. I tillegg får du en unik mulighet til å støtte svømmerne fra tribunen mens de kjemper om seieren. Det er gratis inngang til tribunen.

En helg med spenning

Vi er klare til å ønske deg velkommen til Fjordkraft Open 2023 på Tromsøbadet. Dette er en flott anledning til å oppleve spenningen og energien som svømming kan tilby. Kom og heie på våre utøvere, og del opplevelsen med oss.

Sett av datoen, 14. og 15. oktober, i kalenderen din og bli med oss på Tromsøbadet for Fjordkraft Open 2023.

Vi gleder oss til å se deg der!

Billettautomat betal her
Kjøp billett 2
Kjøp billett her