Aktuelt

Gratis bading på Tromsøbadet for barn og unge 8. - 14. juni

Publisert: tirsdag 6. juni 2023

- Dette er et flott tiltak for barn og unge i Tromsø, og vi ser frem til å ta imot de besøkende i uken fremover, sier daglig leder på Tromsøbadet, Siv-Hege Helsing Schrøen

I en uke fremover blir det gratis svømming for alle barn og unge (0-16 år) på Tromsøbadet!|

Gladmeldingen om gratis inngang på Tromsøbadet kom under barnas- og ungdommens kommunestyremøte tirsdag 6. juni. På grunn av elendig sommervær så de voksne politikerne seg nødt til å gjøre noe med det. Ikke været altså, men badetemperaturene. Ordfører Gunnar Wilhelmsen og leder i Oppvekst- og utdanningsutvalget Pål Julius Skogholt lover nå temperert badevann en hel uke fremover.

- Været kan vi ikke gjøre noe med, og vi vet jo at det ikke egentlig finnes dårlig vær, men det kan finnes dårlige badetemperaturer. Vi håper dette kan hjelpe på sommerfølelsen hos barn og unge i hele Tromsø. God bading og god sommer, sier ordfører Gunnar Wilhelmsen.

Parallelle aktiviteter i bade- og svømmeanlegget vil pågå som normalt. Det kan derfor bli fullt og noe ventetid.

Praktisk informasjon

  • Gjelder alle barn og unge fra 0 - 16 år
  • Gjelder fra torsdag 8. til onsdag 14. juni - innenfor ordinære åpningstider.
  • Ingen plassreservasjon
  • Svømmedyktige barn fra 12 – 16 år kan fritt benytte seg av tilbudet. Barn som er under 12 år, må ha følge med en voksen. En voksen kan maksimalt ha med tre barn som er under 12 år/ eller ikke er svømmedyktig.