Aktuelt

Køordning

Tromsøbadet innfører køordning ved behov.

Publisert: onsdag 1. juli 2020

Tromsøbadet vil av smittevernhensyn innføre køordning ved behov.
På dager hvor det er så mange besøkende at det vil være behov for å regulere innslippet til badet, vil vi innføre køordning som gjør at både gjester og ansatte klarer og overholde et godt smittevern.

Køordningen vil være slik at du som gjest kan vente på tur mens du tar deg en kaffe i kafeen, eller følger intenst med på de som henger i klatreveggen.
Vi skal gjøre så godt vi kan med å informere om beregnet ventetid når det er nødvendig, og ellers være så effektive vi klarer. Husk at Tromsøbadet har stor kapasitet, og vi vil gjøre det vi kan for at alle skal få plass.

Køordningen hos oss fungerer slik
.

  1. Trekk en kølapp, det skal trekkes én kølapp per person, hvis en familie kommer i lag skal det da også trekkes en kølapp per person.
  2. Husk å holde god avstand til andre badegjester. Trekk deg tilbake til kafeen, gå på tur i lysløypa eller slapp av i 2. etasje mens du venter.
  3. Følg med på vår hjemmeside: Vi oppdaterer fortløpende kønummer og antatt ventetid (Husk at dette er kun et estimat basert på våre erfaringsverdier). Kønummer ropes opp over høyttaler i resepsjonsområdet.
  4. Når ditt nummer blir ropt opp kan du trekke fram til resepsjonen der du kan kjøpe billett og gå rett inn i badet.

Vi synes det er kjempeartig at mange ønsker og besøke oss, og det er spesielt gledelig etter en periode hvor vi har vært nødt til å holde stengt. Vi ber alle badegjester å huske samtidig på at vi skal ta vare på hverandre og gjøre det mulig og holde 1 meters avstand til de som er utenfor egen kohort.