Aktuelt

Køordning

Kjære gjest, Tromsøbadet innfører køordning ved behov.

Publisert: onsdag 1. juli 2020

Tromsøbadet vil av smittevernhensyn innføre køordning ved behov.
På dager hvor det er så mange besøkende at det vil være behov for å regulere innslippet til badet, vil vi innføre køordning som gjør at både gjester og ansatte klarer og overholde et godt smittevern.

Køordningen vil være slik at du som gjest kan vente på tur mens du tar deg en kaffe i kafeen,
eller følger intenst med på de som henger i klatreveggen.
Vi skal gjøre så godt vi kan med å informere om beregnet ventetid når det er nødvendig, og ellers være så effektive vi klarer. Husk at Tromsøbadet har stor kapasitet, og vi vil gjøre det vi kan for at alle skal få plass.

Vi synes det er kjempeartig at mange ønsker og besøke oss, og det er spesielt gledelig etter en periode hvor vi har vært nødt til å holde stengt. Vi på Tromsøbadet legger opp til mange ulike aktiviteter for både små og store gjennom hele sommeren. Men vi må samtidig huske på at vi skal ta vare på hverandre og gjøre det mulig og holde 1 meters avstand til de som er utenfor egen kohort.

Vi ber alle våre gjester om å fortsette og ta hensyn til seg selv og andre. Husk at selv om klorvann dreper, så må vi fremdeles følge felles regler og tiltak for å hindre smittespredning. Du kan lese mer om våre koronavettregler her:

https://www.tromsobadet.no/aktuelt/koronavettregler

- God sommer på Tromsøbadet :-)