Aktuelt

Lars Hagerup ansatt som ny driftssjef: - Gleder meg veldig til å starte

Tromsøbadet er glad for å kunngjøre ansettelsen av Lars Hagerup som kommende driftssjef.

Publisert: torsdag 29. juni 2023

– Jeg er utrolig glad for at jeg har fått jobben, og gleder meg veldig til å starte og bli kjent med alle ansatte. Jeg ser frem til å bidra til det fantastiske tilbudet som Tromsøbadet gir til byens beboere og besøkende, sier Lars Hagerup.

Med sin erfarne ledelsesbakgrunn vil Hagerup spille en viktig rolle i utviklingen av Tromsøbadet. Han vil være ansvarlig for å identifisere og implementere forbedringer på tvers av organisasjonen, og sikre en sømløs drift mellom ulike avdelinger som badet, kafeen, resepsjonen med butikk og Puls treningssenter.

Med ansvar for rundt 30 årsverk vil Hagerup lede og motivere en kompetent stab.

– Tromsøbadet har så mye å tilby, fra lek og moro, skolesvømming og rehabilitering til treningssenter. Å få muligheten til å bidra til folkehelsen og trivselen i Tromsø er noe jeg virkelig ser frem til. Dette oppdraget er utrolig viktig for meg, sier Lars Hagerup.

Han vil som driftssjef blant annet jobbe med å se helheten i driften, og bidra til å opprettholde et høyt servicenivå og sikre gjestenes trivsel og trygghet.

Hagerup vil tiltre stillingen høsten 2023.

– Lars Hagerup utmerket seg med sin allsidige erfaringsbakgrunn som leder i flere større organisasjoner. Vi ser fram til Lars starter i stillingen her hos oss, sier daglig leder på Tromsøbadet, Siv-Hege Helsing Schrøen.