Oppgradering av kjøkkenet – vi utvider kapasiteten!
Vi utvider kapasiteten og får på plass nytt utstyr på kjøkkenet. Under arbeidet blir utvalget litt begrenset – men det er verdt å vente på!
Da kjøkkenet ble planlagt tilbake i 2018, før anlegget åpnet, var det vanskelig å forutse hvor stor etterspørsel vi faktisk ville møte. I dag omsetter kjøkkenet for nærmere 8 millioner kroner årlig, med rundt fem årsverk i drift, og servering til både våt og tørr sone. Det store trykket har gitt oss noen utfordringer: lite arbeidsflater til matforberedelse, begrenset logistikk og lav kapasitet på enkelte produkter, særlig pizza. I siste kundetilfredshetsundersøkelse fikk vi tydelige tilbakemeldinger om lang ventetid – og nå gjør vi noe med det.
Fredag 12. september starter vi en større oppgradering av kjøkkenet. Installasjonen skjer samme dag, og vi regner med å ha alt ferdigstilt i løpet av neste uke. Under arbeidet vil kjøkkenet tilby et begrenset utvalg, men vi lover at ventetiden blir verdt det.
Dette kommer på plass:
- Ny pizzaovn med kapasitet til å steke langt flere pizzaer samtidig
- Ny pizzabenk med kjøleskuffer og eget kjøleskap for pizza – raskere og mer effektiv prepp
- Varmeskap – alltid ferske og varme pizzaslices klare til servering
- Ny og større frityr – dobler produksjonskapasiteten
Litt senere i høst får vi også på plass brusdispenser og isbitmaskin, som vil løfte serveringsopplevelsen enda et hakk.
Med denne oppgraderingen øker vi kapasiteten, bedrer arbeidsflyten for de ansatte og reduserer ventetiden for gjestene. Kort sagt: kjøkkenet blir bedre rustet enn noensinne.
Vi gleder oss til å servere dere enda raskere – med samme gode kvalitet. Velkommen innom for å smake!


