Aktuelt

Oscar Biti Næss - Ny rådgiver kommunikasjon og marked på Tromsøbadet

Oscar Henrik Biti Næss (25) er ansatt som rådgiver kommunikasjon og marked for Tromsøbadet KF.

Publisert: mandag 2. mai 2022

Oscar kommer fra stillingen som frontsjef og journalist for Amedia, iFinnmark. Han har tidligere jobbet som journalist for NRK og laget innhold til bl. annet Nyhetsmorgen og Dagsrevyen. Biti Næss har sin utdannelse fra Høgskolen i Volda hvor han har studert journalistikk, i tillegg har han studert ledelse, innovasjon og marked ved UIT.

På Tromsøbadet får Oscar i oppgave å utvikle og gjennomføre Tromsøbadets eksterne og interne kommunikasjon, hvor salg og marked har et sterkt fokus. Oscar vil også inngå som en del av ledergruppen ved Tromsøbadet og skal bidra til at organisasjonen når sine fastsatte mål.

- Jeg er utrolig glad for å ha fått jobben, og har allerede blitt tatt godt imot av mine fremtidige kolleger. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med de ansatte, og bidra i dette dyktige fellesskapet, sier Biti Næss.

Daglig leder, Siv-Hege Helsing Schrøen, sier de ser frem til å få Biti Næss med på laget.

- Vi hadde flere gode kandidater til stillingen, men Oscar utmerket seg med sin bakgrunn, sitt tydelige engasjement og sin allsidighet. Vi ser fram til at Oscar starter i stillingen her hos oss, sier Helsing Schrøen.

Biti Næss tiltrer i stillingen 1. august, og er sikker på at jobben vil by på flere utfordringer.

- På Tromsøbadet skjer det veldig mye spennende fremover, og det blir viktig å synliggjøre dette overfor befolkningen. Jeg er selv en som trives godt i bassenget, så dette var midt i blinken, sier han.