Aktuelt

Rekordår for Tromsøbadet: – Vil takke alle gjestene våre

Aldri før har så mange besøkt Tromsøbadet i løpet av ett år.

Publisert: torsdag 2. februar 2023

– Tallene tyder på at mange setter pris på Tromsøbadet, og det gleder oss, sier daglig leder Siv-Hege Helsing Schrøen.

TalIene for fjoråret er nå klare. De viser at i løpet av 2022 var det 280.086 gjester som tok turen til Tromsøbadet.

Rundt hver femte besøk kom i forbindelse med skole, idrett eller helsegrupper, mens øvrige gjester har vært betalende besøk.

Få restriksjoner

Tromsøbadet har i stor grad i 2022 vært i ordinær drift uten smitteverntiltak, med unntak av januar måned. Derfor har flere kunne benytte seg av badeanlegget.

Tromsøbadet scorte også "utmerket" i Kundeundersøkelsen i 2022, som viste at 90 prosent av alle besøkende er fornøyde med Tromsøbadet.

– På Tromsøbadet jobber vi aktivt for at alle besøkende skal ha gode og unike opplevelser. Jeg tror, og håper, at vi har klart det i 2022, sier Helsing Schrøen.

Et bad for alle

Tromsøbadet har i 2022 også delt ut tusenvis av gratis badebilletter til ideelle organisasjoner og andre prosjekter som har bidratt til å gjøre hverdagen for barn og unge i Tromsø bedre.

– Vi ønsker at Tromsøbadet skal være for alle. Samtidig har vi fått mange positive tilbakemeldinger på fjorårets konsepter, som gir flere muligheten til å ta turen innom oss. Disse vil vi fortsette med i 2023, sier hun.

Høsten 2023 vil det nye opplæringsbassenget i Tromsøbadet være klart til bruk, noe som gjør at Tromsøbadet vil få et enda bredere tilbud for besøkende.

– Tallene tyder på at vi gjør mye rett, men vi ønsker alltid å forbedre oss. Vi er allerede godt i gang med prosesser hvor vi jobber med å bli bedre flere områder, herunder flere kurs, treninger og konsepter.

I januar 2023 har det også vært rekordstor pågang på Tromsøbadet. I løpet av måneden tok 28.308 gjester turen innom badet. Til sammenligning besøkte 19.161 gjester anlegget januar 2022, og 23.687 gjester i 2021 i samme måned.