Aktuelt

Rekordbesøk i mars

29.264 badeglade Tromsøværinger har besøkt Tromsøbadet i mars. Det er er det høyeste antall besøkende per måned siden pandemien brøt ut.

Publisert: mandag 4. april 2022

Fra koronabegrensninger i januar til besøksrekord i mars

Starten på det nye året 2022 har på ingen måte vært ideell for Tromsøbadet.
Vi startet året med strenge nasjonale restriksjoner, og måtte dessverre holde delvis stengt for ordinære besøkende.

14. januar ble de strenge nasjonale tiltakene opphevet, og da alle restriksjonene – også 1 meteren ble opphevet 12. februar lot ikke besøket vente på seg.

I januar var det totalt 19.161 besøkende, mens det i februar var totalt 24.626 gjester, som besøkte Tromsøbadet. I mars ble det rekordbesøk med hele 29.264 besøk. Vi kan endelig bekrefte at vi er tilbake til normalen, og vi har ikke hatt slike besøkstall siden åpningsmånedene i september og oktober 2019.

- Det er tydelig at Tromsøværinger har savnet Tromsøbadet i pandemien, sier daglig leder Siv-Hege Helsing Schrøen. Rekordbesøket i mars er en bekreftelse for alle ansatte på Tromsøbadet, som står på og leverer god service til våre gjester hver dag.

  Besøkstall 2022Total antall besøkende
  Januar 202219.161
  Februar 202224.626
  Mars 202229.264

  Gode besøkstall i vinterferien

  Vinterferieuken har bidratt med gode besøkstall. Mange besøkte badet for å være med på aktiviteter som blant annet dødsekurs, besøk av Wanny, forskjellige konkurranser og badsturitualer. Alt i alt besøkte 6.563 gjester anlegget i løpet av én uke.

  - Tromsøværinger har virkelig omfavnet tilbudet og aktiviteter har blitt en viktig del av totalopplevelsen på Tromsøbadet. Vi gleder oss allerede til påskeferien og håper at mange planlegger et besøk i påsken, sier leder for salg og service Inga Reker.

   I påskeuken, 11.-18. april, er det planlagt Påskerelax, Klubbkveld for ungdommer, andejakt og selvfølgelig besøk av både Wanny og påskeharen. For første gang kan barn teste sin svømmedyktighet hos oss og tar «Jeg kan svømme»! – merke.

   Les mer om påskeferien