Aktuelt

Tromsøbadet og Kirkens Bymisjon inviterer deg til å spre badeglede

21. desember inviterer Tromsøbadet alle badeglade Tromsøværinger til å gi en gave til Bymisjonen. For hver billett solgt som drop-in eller klipp, matcher vi med tilsvarende antall badebilletter til Kirkens Bymisjon.

Publisert: torsdag 17. desember 2020

- Det er fantastisk at vi kan skape gode og inkluderende badeopplevelser for barnefamilier i Tromsø i lag med Kirkens Bymisjon, sier Inga Reker, leder for salg og marked. Jeg håper mange tar julevasken på Tromsøbadet i år.

Samarbeidet mellom Kirkens bymisjon og Tromsøbadet startet allerede i 2019 før åpningsdagen. Gjennom samarbeidet gir vi flere muligheten til å besøke Tromsøbadet. Siden oppstart i august 2019 har dette tilbudet blitt tatt i bruk 850 ganger.

- Dette er et supert tilbudt som betyr mye for våre gjester. Det er inkluderende og familievennlig å være sammen og leke i vann. Besøk i badeland kan være kostbart for mange vi kjenner. Samarbeidet med Tromsøbadet er en forlengelse av vårt samfunnsoppdrag som handler om fattigdomslindring og at flere deltar på forskjellige samfunnsarenaer, synger daglig leder Ann Karina Sogge i Kirkens Bymisjon fra dusjen.

    I starten av desember ble samarbeidsavtalen mellom Kirkens Bymisjon og Tromsøbadet forlenget ut 2021.