Aktuelt

Idrettsbassenget åpner igjen

Torsdag 30. juli, åpner endelig 50 -meters bassenget igjen.

Publisert: onsdag 29. juli 2020

Ifra i morgen er det endelig mulig å svømme baner, stupe fra stupetårnet og buldre seg i hinderløypa igjen på Tromsøbadet.

- Dette har vi gledet oss til, sier Daglig leder Siv Hege Schrøen. Det er mange som har savnet både stupetårnet og de gode svømmeforhold i idrettsbassenget hos oss de siste ukene, sier hun.

Arbeidet rund idrettsbassenget avsluttes i løpet av dagen og lekkasjen er utbedret. Samtidig har stupetårnet blitt oppgradert med antisklimatter.

Morgenbad for medlemmer fra 1. august

Ifra 1. august er det mulig for medlemmer å komme på morgensvømming på onsdager og fredager fra kl. 8.00-10.00.

- Vi tilrettelegger for selvbetjent morgenbad, opplyser Leder for slag og marked Inga Reker. Våre medlemmer kan skanne armbåndet sitt både i hovedinngangsdøren og i vendekorsene for å få tilgang til badet på morgenen hver onsdag og fredag, tilføyer hun.

Medlemmer, som har fryst medlemskapet sitt på grunn av utbedringsarbeidet i idrettsbassenget, vil automatisk få reaktivert medlemskapet sitt ifra 1. august.

Dersom du som medlem ønsker å aktivere medlemskapet tidligere, ta gjerne kontakt med resepsjonen eller send oss en epost.

Hva skjer i idrettsbassenget (01.-17. august):

Stupetårnet er åpent hele åpningstiden.

Hinderløypa ligger ut kl. 10:00-18:00 i helga.

50-meters baner er tilgjengelig fra kl. 10:00-13:00 på ukedager. Det er alltid 25-meters baner tilgjengelig for mosjonister hos oss.

Fra 1. August tilbyr vi selvbetjent morgenbad for medlemmer hos oss på onsdager og fredager fra 8:00-10:00. Det er mulig å svømme 50-meters baner på morgenen. Er du medlem hos oss, kan du skanne armbåndet ditt ved hovedinngangen og i vendekorsene for å få tilgang til badet på morgenen.