Aktuelt

Tromsøbadet holder åpent

Regjeringen har kunngjort nye innstramminger, men Tromsøbadet holder fortsatt åpent.

Publisert: mandag 4. januar 2021

Mange lurer på om vi fortsatt holder åpent siden regjeringens siste innstramminger denne uken. Tromsø kommune og styret i Tromsøbadet har vurdert at Tromsøbadet kan holde fortsatt åpent.
Men det det vil være flere endringer:

  • Oppstart av alle kurs, treninger og aktiviteter er utsatt til etter 18. januar.
  • Mørketidsvelvære avlyses til etter 18. januar
  • Ytterligere reduksjon i antall innganger.
  • Vi oppfordrer alle badegjester til å registrere besøket sitt på Tromsøbadet. Skann QR koden ved ankomst i resepsjonen og fyll ut kontaktdetaljene i skjemaet.

    I tillegg oppfordrer vi alle våre badegjester om å laste ned den nye smitteappen til FHI 'Smittestopp'.

Hjelp oss å hindre smittespredning og følg Tromsøbadet s koronavettregler.

  1. Kom frisk - hold deg hjemme dersom du er du syk eller har symptomer.
  1. Hold alltid minst 1 meters avstand til andre badegjester. Personer i samme husstand eller kohorter(skoleklasser, barnehager) kan være tettere.
  2. God hygiene er nøkkelen for å hindre smittespredning: vask eller desinfiser hendene ofte og grundig.

Kom når det er mindre travelt

For at du som gjeste skal kunne overholde FHI s anbefalte avstandsregel, har Tromsøbadet satt enkelte begrensninger. I tillegg anbefaler vi våre gjester og benytte hele åpningstiden. Vi kjenner til at det er mest trykk følgende tidspunkt, og ber deg vurdere om du kan besøke oss på andre tidspunkt med mindre kjent besøk.

Perioder med mye besøk på badetPerioder med mindre besøk på badet
Helgedager: Tradisjonelt er det mange som besøker oss lørdag og søndag. Besøket er væravhengig, og dager med dårlig utevær betyr ofte mange besøkende til anlegget. I helgen må du forhåndsreservere en plass.

Ukedager dagtid: Tradisjonelt rolige i anlegget. Vi har skolesvømming alle ukedager (foruten onsdager), men de holder seg i en avdelt avdeling i idrettsbassenget. Det er iverksatt tiltak med klare inndelinger i garderober både for publikum generelt og for skolebarna spesielt.

Morgenbad (ukedager 6:15-8:15): Tradisjonelt veldig få folk i anlegget. Mosjonister og idrett som trener eller nyter roen i velværeavdelingen. Vi tilbyr medlemskap og drop-in på morgenbad (100 NOK voksene og 85 NOK studenter/honnør/barn, 40 NOK baby).

Siste time: Etter kl.19.30 på ukedager er rolig og mindre aktivitet i anlegget.
Med siste time billetten kan du altså få en ekstra god pris etter kl. 19:30 på ukedager (100 NOK voksene og 85 NOK studenter/honnør/barn, 40 NOK baby).