Badeopplevelser

50 meters-bassenget

På Tromsøbadet finner du Norges nordligste og et av landets største konkurransebasseng. 50-meters bassenget tilfredsstiller kravene til nasjonale og internasjonale konkurranser og stevner. Samtidig er bassenget fleksibelt og kan deles inn i ulike deler.

I 50- meters bassenget vil det være forskjellige aktiviteter, alt i fra trening til skolesvømming og lek og moro. Det vil alltid være noen baner ledig til mosjonister/publikum.

I den grunne enden av bassenget befinner det seg to hev/senk broer og en hev/senk bunn som kan regulere vanndybden fra 0-2 meter etter behov. Bassenget er 5 meter dypt i den dype enden under stupeanlegget, og 2 meter i den midterste delen. Vannet i bassenget holder 27 grader.

Hva skjer i idrettsbassenget (01.-17. august):

Stupetårnet er åpent hele åpningstiden.

Hinderløypa ligger ut kl. 10:00-18:00 i helga.

50-meters baner er tilgjengelig fra kl. 10:00-13:00 på ukedager. Det er alltid 25-meters baner tilgjengelig for mosjonister hos oss.

Fra 1. August tilbyr vi selvbetjent morgenbad for medlemmer hos oss på onsdager og fredager fra 8:00-10:00. Det er mulig å svømme 50-meters baner på morgenen. Er du medlem hos oss, kan du skanne armbåndet ditt ved hovedinngangen og i vendekorsene for å få tilgang til badet på morgenen.