Hva skjer?

Høst på Tromsøbadet

På Tromsøbadet har vi nå lagt bak oss sommerdriften, og ser fram til å starte med høstens aktiviteter på anlegget.

Tidspunkt: 17.08.2020 – 31.10.2020

Kom når det er mindre travelt

For at du som gjeste skal kunne overholde FHI s anbefalte avstandsregel, har Tromsøbadet satt enkelte begrensninger. I tillegg anbefaler vi våre gjester og benytte hele åpningstiden. Vi kjenner til at det er mest trykk følgende tidspunkt, og ber deg vurdere om du kan besøke oss på andre tidspunkt med mindre kjent besøk. Du kan også sjekke forsiden vår, hvor vi oppdaterer fortløpende om vi begynner å nå maks kapasitet eller har køordning.

Perioder med mye besøk på badetPerioder med mindre besøk på badet
Helgedager: Tradisjonelt er det mange som besøker oss lørdag og søndag. Besøket er væravhengig, og dager med dårlig utevær betyr ofte mange besøkende til anlegget - og kø Fra 17.august utvider vi åpningstidene i helgen, og åpner kl. 9:00.Morgenbad (ukedager 6:15-8:15): Tradisjonelt veldig få folk i anlegget. Mosjonister og idrett som trener eller nyter roen i velværeavdelingen. Vi tilbyr medlemskap og drop-in på morgenbad (99 NOK voksene og 85 NOK studenter/honnør/barn, 39 NOK baby).
Mandager, tirsdager og torsdager mellom klokken 17-19:30. Det er flere kurs som foregår rundt denne tiden, og tradisjonelt mange som vil bade etter jobb eller skole. Dermed er det ofte fullt. Ukedager dagtid: Tradisjonelt rolige i anlegget. Vi har skolesvømming hver dag, men de holder seg i en avdelt avdeling i idrettsbassenget. Det er iverksatt tiltak med klare inndelinger i garderober både for publikum generelt og for skolebarna spesielt.
Siste time: Etter kl.19.30 på ukedager er rolig og mindre aktivitet i anlegget.
Fra 17 august innfører vi siste time billetten. Her kan du altså få en ekstra god pris etter kl. 19:30 på ukedager (99 NOK voksene og 85 NOK studenter/honnør/barn, 39 NOK baby).

Siste time billetter

Kommer du etter kl. 19.30 på ukedager får du nå en ekstra god billettpris hos oss.

Husk at siste innslipp er kl. 20:00.

Voksen: 99 NOK - Student/honnør/barn: 85 NOK - Baby 39 NOK

Les våre Koronavettregler

Tromsøbadet følger retningslinjene fra FHI. Det har blitt utarbeidet smittevernstiltak i henhold til smittevernveileder for bade- og svømmeanlegg, i tillegg til bransjeveileder for kaffe/ restaurant (servering).

Det henvises for øvrig til Forskrift for badeanlegg, bassengbad og badstu m.v. (FOR-1996-06-13-592) og gjeldende krav til sirkulasjon og vannkvalitet, samt Norm for sikkerhet, utarbeidet av BAD, PARK OG IDRETT og badelandene.no

  • Syke personer skal holde seg hjemme!
  • God hånd- og hostehygiene. Husk å sprite hender ved inngangen.
  • Hold avstand til andre gjester, og respekter våre anbefalte begrensinger på enkelte av våre områder og attraksjoner.
Les mer om våre koronavettregler

Køsystem og ventetid

Ved behov innfører vi køsystem på Tromsøbadet. På hjemmesiden vår holder vi våre gjester oppdatert om kø og ventetid.

Køordningen hos oss fungerer slik.

  1. Trekk en kølapp ved inngangen, det skal trekkes én kølapp per person, hvis en familie kommer i lag skal det da også trekkes en kølapp per person.
  2. Husk å holde god avstand til andre badegjester. Trekk deg tilbake til kafeen, gå på tur i lysløypa eller slapp av i 2. etasje mens du venter.
  3. Følg med på vår hjemmeside: Vi oppdaterer fortløpende kønummer og antatt ventetid (Husk at dette er kun et estimat basert på våre erfaringsverdier). Kønummer ropes opp over høyttaler i resepsjonsområdet.
  4. Når ditt nummer blir ropt opp kan du trekke fram til resepsjonen der du kan kjøpe billett og gå rett inn i badet.

Vi synes det er kjempeartig at mange ønsker og besøke oss, og det er spesielt gledelig etter en periode hvor vi har vært nødt til å holde stengt. Vi ber alle badegjester å huske samtidig på at vi skal ta vare på hverandre og gjøre det mulig og holde 1 meters avstand til de som er utenfor egen kohort.

En frisk start på dagen

Ingenting slår en aktiv start på dagen: svøm 50-meters lengder, og unn deg litt avslapning i velværeavdelingen etterpå.

Det er morgenbad fra mandag-fredag kl. 6:15-8:15.

Voksen: 99 NOK - Student/honnør/barn: 85 NOK - Baby 39 NOK