Hva skjer?

Treningsdag på Tromsøbadet

Kickstart treningsåret 2020 på Tromsøbadet og prøv deg på trening i vann! Trening i vann passer for alle og øktene varierer i intensitet og treningsform.

Tidspunkt: 19.01.2020 – 19.01.2020

Pris: 269 ,- per voksen
Studenter/honnør får 15% rabatt med rabattkode: JANUARTRENING
Medlem på Tromsøbadet: 70,- per medlem - Ta kontakt med resepsjonen eller send en epost for påmelding!

Påmelding

11:30-12:30 SUP Basis med Astrid

Dette er en time hvor vi fokuserer på grunnleggende styrke- og bevegelsesøvelser, men med en ekstra utfordring: det gjøres på et flytebrett (Stand Up Padel (SUP)) i vannet! Målet er å styrke kjernemuskulaturen og øke bevegeligheten, noe som er viktig for oss alle.

12:45-13:15 SUP HIT med Astrid

Dette er en høyintensitetstime hvor vi gjør enkle øvelser, men med en utfordring: det gjøres på et flytebrett (Stand Up Padel (SUP)) i vannet! Timen er lagt opp som en intervalltime, hvor vi veksler mellom 30 sekunders intensiv jobbing og 15 sekunders pause i fire sett. Bli med på en time hvor latteren sitter løst, og hvor du garantert vil bli utfordret uansett nivå.

13:30-14:30 Lunsj med våre PT

Vi serverer en frisk og sunn lunsj i kafeen. Våre personlige trenere er tilgjengelige under lunsjen for treningstips og gode råd.

14:30-15:15 Vann aerobic med Anita

Har du prøvd aerobic på land? Hvorfor ikke prøve det i vannet også? Dette er en klassisk aerobic time hvor vi jobber til musikk og sang for sang.

15:30-16:00 Aquarun med Ina

Aquarun er en skånsom utholdenhetstrening i vann som blir brukt av mange toppidrettsutøvere, blant andre Ingebrigtsen brødrene!

16:15-17:15 - Yoga slow flow med Alex

Yoga slow flow er en time med en blanding av dynamiske yoga øvelser og funksjonelle bevegelser i en rolig flyt. Vi fokuserer på pusten, kropps tilstedeværelse, forbedre mobilitet og lette på stress så du kan finne roen. Denne timen passer for alle uansett om du er kjent med yoga fra før eller ikke.