På Tromsøbadet har vi tre forskjellige typer garderoben: hovedgarderoben, instruktør/familiegarderoben og helsegarderoben.

Hovedgarderobene

Hovedgarderobene er delt inn i dame og herregarderober og er de største garderobene vi har på Tromsøbadet.

Følg den romslige gangen til høyre etter vendekorsene. Etter cirka 35 meter finner du inngangen til hovedgarderobene på venstre siden. På høyresiden i gangen er det tilrettelagt for barnevognparkering. Det er ikke tillat å ta med barnevogn inn i garderobene på grunn av renholdet.

Når du kommer inn i garderoben kan du plassere skoene dine i skohyllen til høyresiden. Rett rundt hjørnet starter barfotsonen. Her er det ikke tillatt å bruke utesko på grunn av renholdet. De fargerike flisene på gulvet viser veien gjennom en skyvedør i glass til dusjen og deretter til bassengene.

Finn et garderobeskap og plasser eiendelene dine i skapet. Ta gjerne badetøy, håndkle og såpe med inn i dusjene. I dusjområdet finner du hyller der du kan trygt plassere disse, mens du koser deg i bassengene.

I dusjområdet befinner seg inngang til en finsk badstue. Badstuen holder deilige 75 grader.

Fasiliteter i hovedgarderoben:
  • Finsk badstue, som holder 75 grader
  • 13 dusjer
  • 408 garderobeskap i damegarderoben og 375 garderobeskap i herregarderoben
  • Skohylle til oppbevaring av sko
  • Toalett- og skifterom
  • Vask og store speil, hårtørkere
  • Hyller til oppbevaring av håndkle, såpe og badetøy i dusjområdet

Instruktør/familiegarderoben

Familie-/Instruktørgarderoben passer fint for familier som ønsker å skifte og dusje i samme garderobe.

Følg den romslige gangen til høyre etter vendekorsene. Etter cirka 10 meter finner du inngangen til hovedgarderobene på venstre siden.

Når du kommer inn i garderoben kan du plassere skoene dine i skohyllen. Rett rundt hjørnet starter barfotsonen. Her er det ikke tillatt å bruke utesko på grunn av renholdet.

Finn et garderobeskap og plasser eiendelene dine i skapet. Fellesområdet er åpent inn mot badet. Her kan du ta av deg så mye du føler deg komfortabel med før du trekker deg tilbake til en av de avlukkede dusjkabiner. I dusjkabinene finner du en sittebenk og knagger til å henge opp dine klær. Etter du er ferdig skiftet og dusjet kan du låse eiendelene dine i garderobeskapet ditt og er klar for en hyggelig badetur.

Fasiliteter i familie-/instruktørgarderoben:
  • Skohylle til oppbevaring av sko
  • Toalett- og 4 avlukkede skifterom med dusjer
  • Vask og store speil, hårtørkere

Helsegarderoben