Ledige stillinger


Vil du være med og skape Norges råeste svømme- og badeanlegg?

Tromsøbadet er et folkebad for alle, hvor vi gjennom opplæring, lek, mosjon, velvære og konkurranser bidrar til å skape ‘Rein badeglede’ for hele Tromsø og mange tusen tilreisende. Vi er Nord-Norges største idretts- og velværeanlegg og lidenskapelig opptatt av å skape badeopplevelser, som er 'trygt, reint og trivelig'.


Oppdatert 14.03.2024

Tromsøbadet søker tilkallingsvikarer

Ønsker du å bli en del av vårt dedikerte team på Tromsøbadet? Tromsøbadet søker nå tilkallingsvikarer som kan styrke vårt fellesskap av dyktige ansatte. Hos oss har vi et fokus på velvære, service og et inkluderende miljø for både ansatte og gjester.

1. Servicevert Salg og Service: Er du en serviceinnstilt person med interesse for salg? Tromsøbadet søker deg som liker å være i front, som elsker å være der det skjer og som evner å skape "rein badeglede", god stemning og atmosfære.

2. Badevert: Er du du i god fysisk form? Er du ansvarsbevisst og glad i å omgås mennesker? Liker du å ta i et tak? Da er kanskje badevert hos Tromsøbadet noe for deg?

3. Kafevert: Tromsøbadet søker deg som evner å lage både god mat og god stemning. Som kafévert på Tromsøbadet blir du vårt ansikt utdad, og skal bidra til at våre besøkende gjester ønsker å komme tilbake - igjen og igjen.

Dersom du er interessert i å jobbe som kafevert eller salg- og servicevert, kan du sende en åpen søknad til leder for salg og service, Håkon Arntsen på e-post: hakon@tromsobadet.no. Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt innenfor ordinær arbeidstid på 916 05 306.

Er du interessert i å jobbe som badevert? Da kan du sende en søknad på e-post til leder for badedrift, Dennis Baumbach, på dennis@tromsobadet.no eller kontakte han på telefon: 469 42 126.