PT Small Group

På Puls vil du finne en rekke PT Small Group-timer som er tilpasset deg og dine behov. Ettersom Small Group-timene foregår i mindre grupper, vil den individuelle tilretteleggingen være betydeligere.

Ukentlig kjøres det 2 PT Small Group-timer, og plassreservasjonen legges ut to uker i forveien.

Book PT Small Group-time her

Styrkesirkel

Denne timen baserer seg på konseptet sirkeltrening, og inneholder 6-8 ulike roterende øvelsesstasjoner. Her får du utfordret både styrke og kondisjon med varierte og funksjonelle øvelser. Dette er en effektiv og morsom fullkropps treningsøkt, og det kreves ikke tidligere erfaring for å delta. Ved behov for tilpasninger av skader eller lignende vil personlig trener gi deg tips til alternativer.

  • Varighet: 50 min
  • Antall deltakere: 8

Senior styrke

Denne timen er en enkel og tilpasset treningsøkt for deg i målgruppen senior. Her trener vi styrke og balanse gjennom varierte øvelser i sirkelformat. Det kreves ingen erfaring, og passer for alle som ønsker å bevege kroppen. Fokuset på timen er kontroll, stabilitet og balanse. Vi bruker både vekter, strikk og apparater. Personlig trener legger til rette for at du kan tilpasse intensiteten på øvelsene selv.

  • Varighet: 50 min
  • Antall deltakere: 8