Aktuelt

Gratis dropin-time på Puls!

1. september åpner Puls dørene, og i den forbindelse vil alle besøkende kunne prøve treningssenteret – med en gratis dropin-time!

Publisert: tirsdag 23. august 2022

Fra 1. september vil det være mulig for besøkende å prøve vårt nye treningsstudio, Puls.

Dropin-tilbudet varer i elleve dager fra og med åpningen, og vi på Tromsøbadet ønsker alle våre gjester velkommen til å prøve ut det nye studioet.

Dropin-timen kan reserveres her.

Det vil også være mulig å tegne medlemskap på senteret. Frem til 1. oktober vil alle kunne benytte seg av åpningstilbudet til Puls, hvor en betaler 329,- per måned med 12 måneder bindingstid.

Medlemskapet inkluderer også:

  • Én PT-time tilpasset deg
  • Muligheten til å melde deg på Puls' ukentlige PT Small group-timer
  • En velkomstpakke med en rekke treningsutstyr for hjemmetrening

4 gode grunner til å velge PULS

Gratis introtime med PT

Alle nye medlemmer får en gratis introtime med en av våre PTer. En personlig trener kan med sin treningsfaglige ekspertise hjelpe deg til å trene mer effektivt og lage et skreddersydd treningsprogram som er tilpasset akkurat dine mål.

Fleksibelt medlemskap

Hos oss administrerer du medlemskapet ditt selv i vår app. Her kan du enkelt fryse og finne informasjon om våre tilbud. Betal kun for et medlemskap som du bruker. Frys medlemskapet når du ikke bruker det for kun 99,- per mnd.

Trening midt i hjertet av Templarheimen

PULS er lokalisert i andre etasje på Tromsøbadet. Her har du både basseng og klatrehall i samme bygning. Med lysløypene rett utenfor døra kan du lett kombinere treningsøkter inne og ute. I kafeen kan du få en frisk og sunn lunsj etter treningen.

Moderne apparater og garderober

PULS er et allsidig treningstilbud med en helt ny og moderne apparatpark. Her finner du et godt utvalg av forskjellige kondisjonsapparater i kombinasjon med vel utstyrt frivektstasjon. Her kan du finne mer detaljer om våre fasiliteter.

Moderne garderober med låsbare skap og dusjfasiliteter. Hos PULS finner du alt du trenger for å komme i gang.

Puls VP Logo2